„Raudonieji Velniai“ į priekį išsiveržė jau 6 minutę, kai po grubios šeimininkų ekipos vartininko Emiliano Martinezo klaidos pasižymėjo portugalas Bruno Fernandesas. Antro kėlinio viduryje 27 metų futbolininkas padvigubino „Man United“ pranašumą, tačiau išsaugoti persvaros svečiams nepavyko.

Po antrojo praleisto įvarčio „Aston Villa“ strategas Steven Gerardas metė į kovą naujoką P. Coutinho. Vos prieš kelias dienas iš „Barcelona“ ekipos į „Aston Villa“ persikėlęs 29 metų futbolininkas 77 minutę rezultatyviai asistavo Jacobui Ramsey, o 82 min. ir pats pasižymėjo tiksliu smūgiu.


Prarasti du taškai neleido „Manchester United“ ekipai aplenkti „Tottenham Hotspur“ komandos ir turnyrinėje lentelėje pakilti į 6 vietą. Savo ruožtu 23 taškus turinti „Aston Villa“ pakilo į 13 poziciją.

Kitose šeštadienio rungtynėse pirmenybių autsaideris „Norwitch City“ savo aikštėjė 2:1 (2:0) įveikė Liverpulio „Everton“ ir pakilo į 18-ą vietą, o „Wolverhampton Wanderers“ 3:1 (1:0) nugalėjo „Southampton“ ekipą. Tuo metu „Newcastle United“ ir „Watford“ akistata baigėsi taikiai 1:1 (0:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją