Mikelio Artetos auklėtiniai svečiuose 0:1 neatsilaikė prieš antrojo pagal pajėgumą šalies diviziono ekipą „Nottingham Forest“.

„Kanonieriai“ šiame mače neatliko nė vieno smūgio į vartų plotą, o vienintelis įvartis krito 83-ąją minutę, kai pasižymėti sugebėjo Lewisas Grabbanas.

Per likusį laiką „Arsenal“ atsitiesti nesugebėjo, todėl „Nottingham Forest“ futbolininkai žengė į kitą etapą, kuriame jų laukia dabartiniai čempionai „Leicester City“.

Šiame mače blankus buvo ne tik „Arsenal“ žaidimas, bet ir aprangos. Londono klubas žaidė tik su šioms rungtynėms skirtomis vienspalvėmis baltomis aprangomis.

„Kanonieriai“ prisidėjo prie „No More Red“ kampanijos, kuria skatinama atkreipti dėmesį į Londone augantį jaunų žmonių užpuolimų paduriant peiliu skaičių.

Nors klubas siuntė gražią žinią, baltosios aprangos tapo ir pašaipų objektu. Legendinis „Manchester United“ žaidėjas Roy'us Keanas pareiškė, kad „Arsenal“ aikštėje atrodė kaip Madrido „Real“, tačiau žaidė kaip baro komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)