Jurgeno Kloppo treniruojami „Liverpool“ futbolininkai namuose 4:1 įrodė pranašumą prieš „Shewsbury“ komandą.

Svečiai pirmieji į priekį išsiveržė 27-ąją minutę, bet jau 34-ąją minutę rezultatą išlygino 17-metis Kaide Gordonas, tapęs antru jauniausiu įvarčio autoriumi „Liverpool“ istorijoje.

Likusius reikalus išsprendė Mersisaido komandos brazilai – 44-ąją minutę pasižymėjo Fabinho, 78-ąją minutę įvartį pridėjo Roberto Firmino, o jau per pridėtą laiką dar kartą įmušė Fabinho.

„Tottenham“ ekipa namuose 3:1 nugalėjo „Morecambe“ komandą, kuri po pirmojo kėlinio buvo priekyje Alfie McCalmonto įvarčio dėka.

Antonio Conte kariauna gelbėjosi mačo pabaigoje – 74-ąją minutę įspūdingą baudos smūgį įmušė Harry Winksas, o 85-ąją ir 88-ąją minutėmis pasižymėjo Lucas Moura ir Harry Kane'as.

Pergales iškovojo ir kiti „Premier“ lygos klubai: „Norwich“ 1:0 palaužė „Charlton“, „West Ham“ 2:0 pranoko „Leeds“, o „Wolves“ 3:0 susitvarkė su „Sheffield United“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją