Pirmoji dvikova naujaisiais metais galėjo nemaloniai nustebinti Dortmundo „Borussia“ komandą ir jos sirgalius. „Eintracht“ žaidėjams neprireikė nė pusvalandžio, kad įgytų pranašumą 2:0, o du įvarčius aikštės šeimininkams pelnė Rafaelis Borre (15 ir 24 min.).

Viskas pasikeitė po švelninančio Thorgano Hazardo (71 min.) įvarčio – tuomet Frankfurto komanda ėmė žaisti pasyviai ir atidavė iniciatyvą varžovams į rankas.

Galiausiai taškus šioje dvikovoje sudėliojo Jude Bellinghamas (87) ir Mo Dahoudas (89), išplėšę juodai geltoniesiems įspūdingą pergalę.

„Tokios pergalės tin saldžios, – kalbėjo Dortmundo komandos gynėjas Emre Canas. – Nežinau, ar kas tikėjo mūsų pergale, bet manau visa komanda tikrai ja tikėjo. Kitaip nebūtume tokių rungtynių laimėję.“

„Eintracht“ strategas Oliveris Glasneris tvirtino, kad dvikovas tarp aukštas vietas užimančių komandų nulemia mažos detalės: „Turėjome galimybę padidinti skirtumą iki 3:0, tačiau padarėme klaidą. Spaudimas vėliau tik didėjo, pasijutome apmirę tarsi triušis prieš gyvatę. Tuomet net jei stengiesi atlikti viską teisingai, paprastai tai padaryti nebepavyksta. Reikia duoti varžovams darbo gynyboje. Už tai mes šiandien buvome nubausti.“

Kitų šeštadienio rungtynių rezultatai:

„Bayer“ – Berlino „Union“ 2:2

„Freiburg“ – Bylefeldo „Arminia“ 2:2

„Greuther Furth“ – „Stuttgart“ 0:0

„Hoffenheim“ – „Augsburg“ 3:1

„RB Leipzig“ – „Mainz“ 4:1

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją