Miestiečiai sostinėje susidūrė su rimtais keblumais ir po 31 minutę pelnyto Bukayo Saka įvarčio atsiliko.

Reikalai Josepo Guardiolos auklėtiniams nesitaisė ir antro kėlinio pradžioje – iniciatyva ir toliau priklausė itin kovingai nusiteikusiems Kanonieriams.

Vis dėlto lygioje vietoje Granitas Xhaka be reikalo ranka čiupo už Bernardo Silvos marškinėlių, šis nedvejodamas demonstratyviai griuvo ir teisėjas po VAR peržiūros skyrė 11 metrų baudinį. Jį 57 min. šaltu veidu realizavo Riyadas Mahrezas.

Vos po poros minučių šeimininkai dar ir liko mažumoje: 59 min. antrą geltoną kortelę užsidirbo gynėjas Gabrielis ir „Man City“ pradėjo ieškoti pergalės.

Ją svečiams pavyko išplėšti tik jau per teisėjo pridėtą laiką, 90+3 min., kai pasinaudojęs sumaištimi baudos aikštelėje pasižymėjo saugas Rodri, iškart nusimetęs marškinėlius ir, žinoma, už tai nubaustas.

Savo apsukų nemažinantys „Man City“ (53 tšk.) futbolininkai po 11 pergalės iš eilės savo persvarą nuo artimiausių konkurentų padidino jau iki 11 taškų. Tiesa, antroje vietoje žengianti Londono „Chelsea“ (42 tšk.) turi vieną, o trečias esantis FC „Liverpool“ (41 tšk.) – net du mačus atsargoje.

Sudėtingą pergalę išvykoje išstenėjo ir Londono „Tottenham Hotspur“ komanda, kuri 1:0 (0:0) įveikė „Watford“ kolektyvą.

Vienintelio įvarčio autoriumi 90+6 min. tapo gynėjas Davinsonas Sanchezas, vos iš kelių metrų atstumo galva uždaręs link vartų siųstą Heungo-Min Sono perdavimą.

Antonio Conte vadovaujamas „Tottenham“ su 33 taškais palypėjo ant penkto laiptelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)