J. Cancelo socialiniame tinkle „Instagram“ pademonstravo, kaip jis atrodo po apiplėšimo. 27 metų futbolininkas teigė, kad vagys norėjo pakenkti jo šeimai, jis stojo į kovą, o tuomet užpuolikai nusprendė pagriebti juvelyrinius dirbinius ir bėgti.

„Deja šiandien buvau užpultas keturių bailių, kurie mane sužeidė ir norėjo pakenkti mano šeimai. Štai kas nutinka, kai nesėdi rankų sudėjęs, – po nuotrauka socialiniame tinkle rašė „Manchester City“ žaidėjas. – Jie surinko visus juvelyrinius dirbinius. Nežinau, kaip atsiranda tokių niekšingų žmonių. Svarbiausia man yra šeima, o su ja viskas gerai. Gyvenime daug turėjau išbandymų ir šis tai pat bus vienas iš tokių, kuriuos įveikiau. Tvirtai ir stipriai, kaip visuomet“.


„Manchester City“ klubas išreiškė palaikymą savo žaidėjui: „Mes esame šokiruoti. Joao ir jo šeima tapo apiplėšimo savo namuose auka. Pats Joao buvo sumuštas. Išreiškiame visą reikalingą klubo paramą, o Joao jau teikia visą reikiamą informaciją policijos tyrimui“.


J. Cancelo buvo užpultas praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai nuo užpuolikų nukentėjo ir savo namuose buvo apiplėštas buvęs „Manchester City“ gynėjas Nicolas Otamendi.

Praėjusį mėnesį nukentėjo ir Paryžiaus „Saint-Germain“ žaidėjas Kheira Hamraoui, kai buvo ištrauktas iš komandos draugo automobilio ir užpultas netoli naktinio klubo.

Šiais metais dar vienas didelio atgarsio sulaukęs incidentas įvyko PSV puolėjo Erano Zahavi namuose, į kuriuos buvo įsilaužta, kai futbolininkas žaidė rungtynėse. E. Zahavi žmona ir vaikai buvo surišti, jiems buvo užkimštos burnos, o plėšikai tuomet nusiaubė namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją