Thomaso Tuchelio auklėtiniai Birmingame 3:1 palaužė vietos „Aston Villa“ futbolininkus, kurie vertėsi be COVID-19 susirgusio vyriausiojo trenerio Steveno Gerrardo.

Šeimininkai pirmieji išsiveržė į priekį po Reece'o Jameso įvarčio į savus vartus 28-ąją minutę, bet jau 34-ąją minutę rezultatą išlygino 11 metrų baudinį realizavęs Jorginho.

56-ąją minutę pasižymėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Romelu Lukaku, o per pridėtą rungtynių laiką dar vieną 11 metrų baudinį realizavęs Jorginho.

30-metis italas šį sezoną realizavo visus penkis muštus 11 metrų baudinius, o per visus kalendorinius metus saugas jų realizavo net dešimt. Tai yra visų laikų „Premier“ lygos rekordas.

Būtent „Chelsea“ klubas 2021 metais įmušė daugiausiai baudinių čempionate – iš viso jų pavyko realizuoti 11.

Jorginho praėjusį sezoną buvo rezultatyviausias Londono ekipos futbolininkas, o rezultatyviausias su 9 įvarčiais jis yra ir šį sezoną.

Trečiąją vietą pirmenybėse užimantys „aristokratai“ su 41 tašku pasivijo „Liverpool“ ekipą, tačiau „raudonieji“ yra sužaidę vienu maču mažiau.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją