Rungtynės turėjo būti sužaistos gruodžio 9 dieną, tačiau Londono klube buvo fiksuoti net 13-a COVID-19 atvejų ekipoje ir rungtynės buvo atidėtos.

UEFA nurodė sužaisti šias rungtynes iki kalendorinių metų pabaigos, tačiau klubams nepavyko susitarti dėl naujos datos. Išspręsti situaciją ėmėsi UEFA drausmės komitetas.

Pastaroji nusprendė skirti „Tottenham“ klubui techninį pralaimėjimą 0:3.

Po tokios pergalės „Rennes“ klubas G grupėje užėmė 1-ą vietą, „Vittese“ ekipa liko antra, „Tottenham“ liko trečias ir baigė savo pasirodymą Europoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Aštuonių turnyro grupių lyderiai pateko tiesiai į aštuntfinalį, tuo metu antrąsias vietas užėmusios ekipos papildomame atkrintamųjų etape galynėsis su aštuoniomis komandomis, po grupių etapo nusileidusiomis iš UEFA Europos lygos.

Pastarosios akistatas pradės savoje teritorijoje. Inauguracinio Europos Konferencijų lygos sezono atkrintamosios varžybos prasidės ateinantį vasarį, o finalas gegužės 25 d. vyks Tiranoje (Albanija).

Papildomo atkrintamųjų varžybų etapo poros:

„Qarabag“ (Azerbaidžanas) – „Marseille“ (Prancūzija)

Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis)* – Eindhoveno PSV (Nyderlandai)

Prahos „Slavia“ (Čekija) – Stambulo „Fenerbahče“ (Turkija)

Salonikų PAOK (Graikija) – „Midtjylland“ (Danija)

„Leicester City“ (Anglija) – „Randers“ (Danija)

Glazgo „Celtic“ (Škotija) – Budės „Glimt“ (Norvegija)

Prahos „Sparta“ (Čekija) – Belgrado „Partizan“ (Serbija)

Arnhemo „Vitesse“ (Nyderlandai) – Vienos „Rapid“ (Austrija)

* – Komandos, kurios nurodytos pirmos, namuose žais atsakomąsias rungtynes.

Tiesiogiai į aštuntfinalį pateko: Linco LASK (Austrija), „Gent“ (Belgija), „Roma“ (Italija), Alkmaro AZ (Nyderlandai), Roterdamo „Feyenoord“ (Nyderlandai), „Kobenhavn“ (Danija), „Rennes“ (Prancūzija), „Basel“ (Šveicarija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją