Tai buvo jau antrosios rungtynės paeiliui, kai „Hajduk“ sužaidė lygiosiomis. Po rungtynių strategas iš Lietuvos neliko patenkintas tašku.

„Norėjome laimėti tokioje nuostabioje atmosferoje, bet žaidėme prieš labai gerą komandą, dabartinius lygos lyderius“, – po rungtynių, kurias stadione stebėjo daugiau nei 30 tūkst. žiūrovų, kalbėjo Valdas Dambrauskas.

„Buvo atkarpų, kai varžovai atrodė geriau, buvo momentų, kai mes žaidėme geriau.

Galų gale, manau, mes buvome arčiau pergalės, tad nesu patenkintas tašku. Tai tik vienas mūšis, o tikrasis karas dėl titulo dar tik prasideda“, – reziumavo V. Dambrauskas.

„Varžovai sėkmingai uždarė erdves priekyje, o mes buvome kiek per lėti, jog pavyktų išplėsti žaidimą. Pirmame kėlinyje tai buvo problema, antrame kėlinyje atlikome tam tikrus pokyčius ir buvome pavojingesni, bet laimėti nepavyko“, – rungtynių eigą vertino lietuvis.

Jis prie klubo prisijungė lapkričio pradžioje, tad V. Dambrauskas žiemos pertrauką sieks išnaudoti tobulėjimui.

„Pasiruošimas žiemą yra mūsų raktas į pažangą. Turime išnaudoti pertrauką tobulėjimui. Turime visas prielaidas gerinti mūsų žaidimą“, – įsitikinęs V. Dambrauskas.

„Osijek“ strategas Nenadas Bjelica antrame kėlinyje už priekaištus arbitrams buvo pašalintas iš aikštės, o po rungtynių gana ironiškai vertino dvikovą.

„Vėl pademonstravome, kaip gebame prastai žaisti. Tai buvo antifutbolas. Su stipriu varžovu pavyko sužaisti 0:0. Jie buvo stipresni antrame kėlinyje, mes – pirmame. Bet šlykštu žiūrėti į šį spektaklį, tai futbolas, už kurį neverta mokėti bilieto.

Nepaisant to, su tokiu futbolu mums pavyko išsilaikyti Kroatijos lygos viršūnėje. Didžiuojuosi žaidėjais, o pavasarį būsime stipresni“, – įsitikinęs „Osijek“ vedlys.

Splite be V. Dambrausko dirba stratego asistentas Marius Skinderis ir vartininkų treneris Justinas Gasiūnas.

Pauliaus Golubicko atstovaujama „Gorica“ namuose 2:3 (1:1) nusileido „HNK Šibenik“ ekipai. Saugas iš Lietuvos aikštėje pasirodė 89 min., kai šeimininkai atsiliko 2:3.

Kroatijos futbolo lygoje dabar numatyta žiemos pertrauka, o pirmenybės į šalies futbolo stadionus grįš sausio pabaigoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)