„Real“ futbolininkai namuose nepasinaudojo savo sukurtomis progomis bei turėjo tenkintis lygiosiomis 0:0 su vienais lygos autsaiderių „Cadiz“.

Iki šio mačo Carlo Ancelotti auklėtiniai buvo laimėję 10 rungtynių iš eilės. Paskutinį kartą taškus „La Liga“ čempionate jie buvo praradę spalį.

Madrido ekipa šiame mače atliko net 36 smūgius, o kamuolį kontroliavo 82 proc. laiko.

Su 43 taškais „Real“ toliau užtikrintai pirmauja čempionate ir turi didelę persvarą prieš principinius varžovus: 14 taškų pranašumą prieš Madrido „Atletico“ ir 16 taškų pranašumą prieš „Barceloną“.

Italijos čempionate „Napoli“ išstūmė iš antrosios „Serie A“ vietos „AC Milan“ klubą – komandų akistatą Milane svečiai laimėjo 1:0.

Vienintelį rungtynių įvartį jau 5-ąją minutę pelnė Elifas Elmas.

Dabar „AC Milan“ ir „Napoli“ ekipos yra surinkusios po 39 taškus, tačiau gerokai solidesnį įmuštų/praleistų įvarčių santykį turi pastaroji. Su 43 taškais pirmauja čempionai Milano „Inter“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją