„Arsenal“ šeštadienį išvykoje 4:1 susitvarkė su „Leeds United“ vienuolike. Po įvartį nugalėtojams pelnė Bukayo Saka ir Emile'as Smithas-Rowe, o dukart pasižymėjo Gabrielis Martinelli.

Paguodos įvartį šeimininkams įmušė nuo 11 metrų atžymos pasižymėjęs Raphinha.

Ketvirtą vietą turnyrinejė lentelėje užimantys „kanonieriai“ šios pergalės dėka įgijo keturių taškų pranašumą prieš penktoje vietoje žengiančią Londono „West Ham“ ekipą.

Tai buvo vienintelis šeštadienio Anglijos „Premier“ lygos susitikimas. Kiti planuoti mačai buvo nukelti dėl COVID-19 omikron atmainos šalyje protrūkio.

Italijos pirmenybėse prie lyderių ketverto priartėjo „AS Roma“ ekipa, kuri svečiuose netikėtai lengvai 4:1 sutriuškino trečioje vietoje žengiantį „Atalanta“ klubą.

„Atalanta“ futbolininkai iki šiol buvo nepralaimėję net 11 rungtynių iš eilės, tačiau šįkart juos paskandino du Tammy Abrahamo įvarčiai bei tikslūs Nicolo Zaniolo ir Chriso Smallingo smūgiai.

Tuo metu Turino „Juventus“ išvykoje 2:0 nugalėjo „Bologna“ vienuolikę. Įvarčius nugalėtojams pelnė Alvaro Morata ir Juanas Cuadrado.

Romos ir Turino klubai yra surinkę po 31 tašką bei turnyrinėje lentelėje dalinasi 5-6 vietas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)