Praeities Rusijos futbolo įžymybės Andrejaus Aršavino ranka vėl suporavo nugalėtojų titulą ginantį Londono „Chelsea“ (Anglija) su „Lille“ (Prancūzija), bet visos kitos komandos atkrintamąsias varžybas pradės su naujais varžovais.

Pavyzdžiui, rekordinį septintą kartą „Ballon d'Or“ apdovanojimą neseniai laimėjusiam Lioneliui Messi su „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija) ekipa skintis kelią teks pro Madrido „Real“ (Ispanija).

Pirmieji burtai argentiniečiui buvo lėmę akistatą su amžinojo savo konkurento, buvusio karališkojo klubo lyderio Cristiano Ronaldo dabar atstovaujamu „Manchester United“ (Anglija).

PSG išvengusiems „raudoniesiems velniams“ naują iššūkį mes Madrido „Atletico“ (Ispanija).

Primename, kad pirmosios burtų traukimo ceremonijos metu vedėjai padarė net tris klaidas priskirdami komandas neteisingiems krepšeliams. UEFA vėliau teisinosi, jog apsirikta buvo dėl techninių priežasčių.

Pirmųjų burtų rezultatus, kurie greitai buvo anuliuoti, galite rasti čia.

Naujos aštuntfinalių poros

Miuncheno „Bayern“ (Vokietija)* – „Salzburg“ (Austrija)

„Manchester City“ (Anglija) – Lisabonos „Sporting“ (Portugalija)

Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) – Lisabonos „Benfica“ (Portugalija)

„Lille“ (Prancūzija) – Londono „Chelsea“ (Anglija)

„Manchester United“ (Anglija) – Madrido „Atletico“ (Ispanija)

Turino „Juventus“ (Italija) – „Villarreal“ (Ispanija)

„Liverpool“ (Anglija) – Milano „Inter“ (Italija)

Madrido „Real“ (Ispanija) – „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija)

* – Komandos, kurios nurodytos pirmos, namuose žais atsakomąsias rungtynes.

Pirmieji Čempionų lygos aštuntfinalių susitikimai bus žaidžiami ateinančio vasario 15-23 d., atsakomosios rungtynės vyks kovo 8-16 d.

Čempionų lygos finalas vyks gegužės 28-ąją Sankt Peterburge. Būtent dėl šios priežasties burtus traukė finalo ambasadoriumi tapęs A. Aršavinas, kuris pats yra gimęs šiame Rusijos mieste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)