Sąmokslo teorijų gerbėjai skuba vadinti pirmadienio burtus „suklastotais“ po to, kai „Manchester United“ (Anglija) klubas buvo įtrauktas į klaidingą krepšelį.

Pagrindinis ceremonijos svečias, buvęs Rusijos futbolininkas Andrejus Aršavinas iš pradžių ištraukė kamuoliuką su „raudonųjų velnių“ pavadinimu, suvesdamas juos į porą su „Villarreal“ (Ispanija).

Tačiau tokia kombinacija nebuvo įmanoma, nes klubai pirmame etape žaidė toje pačioje F grupėje.

Kilus sąmyšiui, „Manchester United“ kamuoliukas buvo išimtas iš burtų krepšelio, o antruoju bandymu A. Aršavino ranka ispanams lėmė kitą Mančesterio milžiną – „Manchester City“.

Klaida gimdė klaidą. Kitą porą pradėjo Madrido „Atletico“ (Ispanija). Traukiant burtus, kas bus Diego Simeone varžovai aštuntfinalyje, ceremonijos vedėjai vėl susipainiojo ir šįsyk neįdėjo „Manchester United“ kamuoliuko prie kitų galimų oponentų, nors tam nebuvo jokios priežasties.

Maža to, krepšelyje atsidūrė „Liverpool“ (Anglija) kamuoliukas, nors pastarasis klubas jau žaidė su „Atletico“ grupių etape.


„Atletico“ priešininkais tapo Miuncheno „Bayern“ (Vokietija), o Cristiano Ronaldo ir kompanijai burtai lėmė galynėtis su Lionelio Messi vedamu „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija).

Nė vienas klubas viešai nesureagavo į chaosą traukiant burtus, tiesa, žiniasklaidoje iškart pasirodė pranešimų, jog galimybę protestuoti svarstė „Atletico“.

Bet to neprireikė: pati UEFA operatyviai pripažino akivaizdžias klaidas ir paskelbė, jog burtai bus traukiami iš naujo 16 val. Lietuvos laiku.

Pakartotinių burtų lemtas komandų poras rasite čia.

Pirmieji Čempionų lygos aštuntfinalių susitikimai bus žaidžiami ateinančio vasario 15-23 d., atsakomosios rungtynės vyks kovo 8-16 d.

Aštuntfinalio poros pagal pirminius burtų rezultatus:

Madrido „Real“ (Ispanija) – Lisabonos „Benfica“ (Portugalija)

„Manchester City“ (Anglija) – „Villarreal“ (Ispanija)

Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) – Madrido „Atletico“ (Ispanija)

„Liverpool“ (Anglija) – „Salzburg“ (Austrija)

Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai) – Milano „Inter“ (Italija)

Turino „Juventus“ (Italija) – Lisabonos „Sporting“ (Portugalija)

„Lille“ (Prancūzija) – Londono „Chelsea“ (Anglija)

„Manchester United“ (Anglija) – „Paris Saint-Germain“ (Prancūzija)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)