Naujasis „Manchester United“ strategas Ralfas Ragnickas už pergalę turėtų būti dėkingas komandos žvaigždei C. Ronaldo. „Raudonieji velniai“ po portugalo 75-ą min. realizuoto 11 m baudinio 1:0 (0:0) įveikė „Norwich City“ futbolininkus.


„Manchester United“ rikiuojasi 5-oje „Premier“ lygos vietoje.

Kita Mančesterio ekipa taip pat turėjo vargo su „Wolverhampton Wanderers“ futbolininkais, kuriuos įveikė 1:0 (0:0), o „Liverpool“ tokiu pačiu minimaliu rezultatu 1:0 (0:0) nugalėjo „Aston Villa“.

Abejose rungtynėse nugalėtoją taip pat lėmė 11 m baudiniai. „City“ kailį gelbėjo Raheemas Sterlingas, o „Liverpool“ – Mohamedas Salahas.

Londono „Chelsea“ tik po Antonio Rudigerio ir Jorginho pastangų 3:2 (1:1) nugalėjo „Leeds United“.

Londono „Arsenal“ strategas Mikelis Arteta neregistravo šeštadienio rungtynėms Pierre-Emericko Aubameyango dėl drausmės problemų, tačiau ir be pastarojo „kanonieriai“ 3:0 susitvarkė su „Southampton“ komanda.

Turnyro lentelėje pirmauja „Manchester City“ (38 taškai), „Liverpool“ (37) ir Londono „Chelsea“ (36).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją