Dėl trečiadienį Bergame gausiai iškritusio sniego rungtynės buvo perkeltos į ketvirtadienio vakarą, o jose prieš šeimininkus „Atalanta“ futbolininkus savo pranašumą 2:3 (0:2) įrodė svečiai iš Ispanijos.

Jau anksčiau pirmąją vietą grupėje buvo užsitikrinusi „Manchester United“ ekipa, o „Villarreal“ pergalė garantavo antrąją poziciją. Ispanai ją būtų išsaugoję ir lygiųjų atveju.

Trečioje pozicijoje likusi „Atalanta“ kovas tęs UEFA Europos lygos atkrintamosiose varžybose, o paskutinėje ketvirtoje grupės vietoje likusi Berno „Young Boys“ kompanija savo žygį Europoje šį sezoną užbaigė.

Beveik nokautuojantį smūgį italams „Villarreal“ ekipa sudavė dar pirmajame kėlinyje įmušusi du įvarčius, o 51 min. ispanų pranašumas tapo triuškinantis (3:0).

Tiesa, vėliau „Atalanta“ atsakė dviem įvarčiais paeiliui ir turėjo progų kamuolį pasiųsti į vartus dar ne sykį, tačiau galutinai perlaužti mačo eigos šeimininkams nepavyko.

„Atalanta“ 2 – 3 „Villarreal“

3' Arnaut Danjuma [0-1]
42' Etienne Capoue [0-2]
51' Arnaut Danjuma [0-3]
71' Ruslanas Malinovskis [1-3]
80' Duvan Zapata [2-3]

Standings provided by SofaScore LiveScore

Visi aštuntfinalyje dalyvausiantys klubai: Madrido „Real“, Madrido „Atletico“, „Villarreal“ (visi – Ispanija), „Manchester City“, „Manchester United“, „Liverpool“, Londono „Chelsea“ (visi – Anglija), Turino „Juventus“, Milano „Inter“ (abu – Italija), Paryžiaus „Saint Germain“, „Lille“ (abu – Prancūzija), Lisabonos „Benfica“, Lisabonos „Sporting“ (abu – Portugalija), Miuncheno „Bayern“ (Vokietija), Amsterdamo „Ajax“ (Nyderlandai), „Salzburg“ (Austrija).

Aštuntfinalio etapo burtai bus traukiami gruodžio 13-ąją, o rungtynės žaidžiamos kitų metų vasario-kovo mėnesiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją