Merginų U19 rinktinės vairas patikėtas Tatjanai Veržbickajai. Ji taip pat ruoš merginas Europos U19 čempionatui, kuris vyks Lietuvoje 2024-aisiais.

„Moterų futbolas visame pasaulyje sparčiai auga ir jam skiriamas vis didesnis dėmesys, ne išimtis ir Lietuva. Mūsų šaliai buvo suteikta garbė rengti merginų Europos čempionatą, tikime, kad tai dar labiau padidins susidomėjimą moterų futbolu. T. Veržbickaja užtikrins nuoseklų darbą tiek ruošiantis šiam čempionatui, tiek siekiant rinktinės ilgalaikių tikslų“, – komentavo LFF prezidentas Tomas Danilevičius.

Naujuoju U17 merginų rinktinės treneriu patvirtintas Karolis Jasaitis, o U15 merginų rinktinę ir toliau treniruos Kotryna Kulbytė.

Vykdomojo komiteto posėdžio metu taip pat buvo pristatyta Lietuvos moterų futbolo strategija, su kuria galima susipažinti čia.

Primename, kad antradienį vyrų rinktinės vyriausiojo trenerio postą išsaugojo ir Valdas Ivanauskas, kurio nauja sutartis galios artimiausius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją