Vilniuje užaugęs futbolininkas pastaruosius pusantrų metų gynė Donecko „Olimpik“ ekipos garbę. Vasarą jis sugrįžo į Lietuvą ir prisijngė prie Gargždų „Bangos“, kurios gretose sužaidė 13 rungtynių A lygoje, pelnė 1 įvartį bei atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

25-erių krašto puolėjas su Vilniaus „Žalgiriu“ triskart yra tapęs Lietuvos čempionu, keturis kartus iškovojęs LFF taurę bei sykį laimėjęs LFF Supertaurę. 2018 metais jis kartu su Lietuvos vaikinų (iki 21-erių metų) rinktine tapo ir Baltijos taurės laimėtoju.

2018-aisiais D. Romanovskis debiutavo ir nacionalinėje Lietuvos vyrų rinktinėje, kurioje iš viso yra sužaidęs 6-erias rungtynes.

„Šiaulių“ naujokas taip pat yra rungtyniavęs Utenos „Utenio“, Kauno „Stumbro“, „Kauno Žalgirio“ ir Belgrado „Zemun“ (Serbija) ekipose.

„Šis klubas jau vasarą rodė didžiulį susidomėjimą manimi, todėl dabar ilgai negalvojau bei priėmiau pasiūlymą. Žinoma, prie mano atvykimo prisidėjo ir tai, jog čia dirba, mano nuomone, turbūt geriausias treneris Lietuvoje Mindaugas Čepas“, – karjeros posūkį komentavo pats D. Romanovskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją