Tiesa, 34 metų futbolininkas buvo vienas aktyviausių PSG ekipos žaidėjų ir jau pačioje rungtynių pradžioje galingu smūgiu sudrebino varžovų vartų konstrukciją.

Tačiau „Lens“ atakos buvo gerokai pavojingesnės ir Paryžiaus ekipos vartininkui Keylorui Navasui teko labai rimtai paplušėti. Vis dėlto, 62 min. PSG vartų sargas po Seko Fofana tolimo smūgio nesugraibė kamuolio ir šeimininkai išsiveržė į priekį.

Po praleisto įvarčio PSG strategas Mauricio Pochettino metė į kovą Kylianą Mbappe ir Georginio Wijnaldumą, o svečiai po truputį perėmė iniciatyvą. 72 min. po L. Messi perdavimo K. Mbappe smūgiavo galva, tačiau „Lens“ vartininkas prancūzui pasižymėti neleido.
Bet jau per aribtro pridėtą laiką K. Mbappe atliko perdavimą į baudos aikštelę, o G. Wijnaldumas galva nukreipė jį į šeimininkų vartų tinklą ir rezultatą išlygino.

Tiksint paskutinėms mačo sekundėms puikią progą pasižymėti turėjo ir L. Messi, tačiau po jo baudos smūgio kamuolys nuskriejo virš vartų.

Paryžiaus klubas Prancūzijos pirmenybėse lygiosiomis sužaidė antrą kartą iš eilės, tačiau PSG persvara prieš antroje vietoje esančią „Marseille“ ekipą siekia net 13 taškų.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją