Neapolyje vykusiose rungtynėse jau 7 minutę po puikaus Ruslano Malinovskio smūgioį priekį įsiveržė „Atalanta“. Tačiau pirmojo kėlinio pabaigoje Piotras Zielinskis rezultatą išlygino, o antro kėlinio pradžioje Driesas Mertensas išvedė „Napoli“ į priekį 2:1.

Visgi „Atalanta“ nebuvo linkusi nusileisti. 66 minutę rezultat1 išlygino Bergamo ekipos gynėjas Merihas Demiralis, o 71 minutę pergalingą įvartį įmušė šveicaras Remo Freuleris.

„Napoli“ ekipos pralaimėjimu pasinaudojo Milano komandos. „AC Milan“ 2:0 (2:0) nugalėjo „Salernitana“ ekipą ir pakilo į pirmą vietą čempionate. Abu įvarčius Milano futbolininkai įmušė per pirmas 20 minučių.

Tuo metu taip pat į visus klausimus pirmame kėlinyje atsakiusi „Inter“ komanda 3:0 (3:0) įveikė „AS Roma“.

15 min. pirmą įvartį tiesioginiu smūgiu nuo kampinio gairelės įmušė Hakanas Calhanoglu. Dar po 9 minučių Edinas Džeko smūgiu į viršutinį vartų kampą padvigubino persvarą, o 39 min. pasižymėjo Denzelis Dumfries.

Po šios pergalės „Serie A“ viršūnėje su 38 taškais įsikūrė „AC Milan“, o į antrą poziciją pakilo tašku mažiau turintis „Inter“. 36 taškus per 16 mačų surinkusi „Napoli“ ekipą smuktelėjo į trečią vietą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją