„Hajduk“ į priekį 7 min. išvedė Filipas Krovinovičius. Pačioje kėlinio pabaigoje rezultatą nuo 11 m žymos išlygino Josipas Pivaričius.

Po pertraukos per 6 min. svečiai pelnė net tris įvarčius ir iš esmės nulėmė rungtynių baigtį. 51 min. pasižymėjo Jani Atanasovas, 53 min. kamuolį į „Lokomotiv“ vartus nukreipė Marinas Ljubičičius, o 57 min. persvarą didino Marko Livaja (4:1). Rezultatyvioje dvikovoje 59 min. rezultatą švelnino ir nedideles „Lokomotiv“ sirgalių viltis gaivino Marko Dabro (2:4).

Tačiau „Hajduk“ pasižymėjo dar du kartus, antrą savo įvartį pelnė J. Atanasovas, tašką mače dėjo Emiras Sahiti (90'), ir dvikovą baigė be jokios įtampos – 6:3 (1:1).

Rungtynių vaizdo įrašas:

Į pusfinalį taip pat pateko HNK „Gorica“, po baudinių serijos pranokusi „Istra 1961“ klubą. Šiose rungtynėse ant atsarginių suolo liko Paulius Golubickas.

„Hajduk“ pusfinalyje sustiks su „Osijek“ ir „Slaven Belupo“ dvikovos nugalėtoju.

Į Splitą atvykus V. Dambrauskui bei jo asistentui Mariui Skinderiui, be pasiekto taurės pusfinalio „Hajduk“ iškovojo tris pergales Kroatijos čempionate.

Sekmadienį 18-ame ture „Hajduk“ laukia Zagrebo „Dinamo“ testas.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)