„La Liga“ čempionate Madrido „Real“ rungtynėse namuose po atkaklios kovos 2:1 palaužė „Sevilla“ vienuolikę.

Svečius 12-ąją minutę į priekį išvedė Rafaelis Miras, bet Karimas Benzema po 20 minučių išlygino rezultatą.

Pergalę Carlo Ancelotti kariaunai išplėšė Vinicius Junioras, įmušęs lemiamą įvartį 87-ąją minutę.

Kitose „La Liga“ rungtynėse sekmadienį Madrido „Atletico“ 4:1 sutriuškino „Cadiz“, „Espanyol“ 1:0 įveikė „Real Sociedad“, o „Real Betis“ 3:1 susitvarkė su „Levante“.



Tuo metu „Serie A“ pirmenybėse lyderiai „Napoli“ namuose netikėtai lengvai 4:0 sutalžė Romos „Lazio“.

Nugalėtojams du įvarčius pelnė Driesas Mertensas, po vieną pridėjo Piotras Zielenskis ir Fabianas Ruizas.

Neapolio ekipa įgijo trijų taškų persvarą prieš „AC Milan“ komandą, kuri krito į duobę ir antrame mače iš eilės pralaimėjo lygos vidutiniokams.

Iki tol be pralaimėjimų žygiavę Stefano Pioli auklėtiniai šįkart namie 1:3 neatsilaikė prieš „Sassuolo“ nepaisant to, kad įmušė pirmieji.

Po trijų praleistų įvarčių „AC Milan“ mėgino gelbėtis, tačiau 77-ąją minutę raudoną kortelę prieš save išvydo pirmojo įvarčio autorius Alessio Romagnoli, todėl dešimtyje likusiems šeimininkams teko susitaikyti su pralaimėjimu.

Kitose rungtynėse „AS Roma“ 1:0 įveikė „Torino“, „Bologna“ 1:0 palaužė „Spezia“, o „Udinese“ ir „Genoa“ išsiskyrė taikiai 0:0.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją