Nors rungtynėse pirmieji 23-ąją minutę į priekį išsiveržė „Saint-Etienne“, tačiau dar pirmojo kėlinio pabaigoje Timothee Kolodziejczakui gavus raudoną kortelę šeimininkai liko dešimtyje, o PSG savo pranašumą įrodė po pertraukos.

Du įvarčius mušė gynėjas Marquinhosas, o vieną pridėjo Angelis Di Maria. Visi trys įvarčiai buvo pelnyti po Lionelio Messi rezultatyvių perdavimų. Be to, šiame mače PSG gretose debiutavo iki šiol dėl traumos nerungtyniavęs Sergio Ramosas.

Vis dėlto pergalė didelio džiaugsmo nesuteikė – 84-ąją minutę aikštę ant neštuvų paliko PSG superžvaigždė Neymaras, kuris po susidūrimo su varžovu itin nesėkmingai krito ant vejos ir patyrė šiurpią čiurnos traumą.

Kol kas nėra žinoma, kiek laiko dėl šios skaudžios traumos brazilui gali tekti praleisti be futbolo, tačiau pasak pirminių prognozių, prireikus operacijos, reabilitacija gali užtrukti kelis mėnesius.

Brazilijos rinktinės sirgaliai yra itin sunerimę – socialiniuose tinkluose jie spėlioja, ar Neymarui pavyks pasveikti iki pasaulio čempionato, kuris Katare vyks po metų. 29-erių puolėjas prieš kurį laiką pareiškė, kad šis čempionatas jam bus paskutinis.

Šį sezoną Neymaras Prancūzijoje sužaidė 14 rungtynių, per kurias pelnė 3 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.


„Deja, tokie dalykai yra sportininko gyvenimo dalis. Dabar turiu pakelti galvą į viršų ir judėti į priekį. Sugrįšiu geresnis ir stipresnis“, – socialiniame tinkle „Twitter“ sekmadienio vakarą rašė sirgaliams už palaikymą padėkojęs futbolininkas.

Kitose sekmadienio „Ligue 1“ rungtynėse „Brest“ 2:1 nugalėjo „Bordeaux“, „Rennes“ 2:0 pranoko „Lorient“, „Monaco“ ir „Strasbourg“ sužaidė 1:1, „Reims“ 1:0 palaužė „Clermont“, o „Lyon“ 1:0 įveikė „Montpellier“.

Paskutinėse vakaro rungtynėse „Marseille“ 1:0 nugalėjo „Troyes“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)