Tai, kad šeimininkai šansų praktiškai neturi, buvo aišku dar prieš mačo pradžią paskelbiantį teisėjo švilpuką, nes koronaviruso protrūkio užpulta „Belenenses“ komanda surinko tik 9 sveikus žaidėjus, iš kurių – du vartininkai.

Pirmasis įvartis krito jau 25 sekundę, o kamuolys tinkle suspurdėjo po netyčinio gynėjo Eduardo de Sousa Santoso smūgio į savo vartus.

Vėliau keliolika minučių skaičiai švieslentėje nesikeitė, bet galiausiai įvarčiai pradėjo birėti vienas po kito: UEFA Čempionų lygos dalyvė „Benfica“ pasižymėjo 14, 27, 32, 36, 39 ir 45 minutėmis.

Vos komandoms pasirodžius antrame kėlinyje „Belenenses“ išspyrė kamuolį į uždribį ir iškart keli futbolininkai ėmė simuliuoti traumas. Susitikimo arbitrui nebeliko nieko kito, kaip tik užfiksuoti galutinį rezultatą, nes šeimininkai bebuvo šešiese, o to FIFA reglamentas neleidžia.

Po tokio farso Lisabonoje futbolo visuomenė socialiniuose tinkluose nesiliovė stebėtis, kodėl ši dvikova apskritai vyko.

„Belenenses“ gretose prieš rungtynes buvo nustatyta net 17 teigiamų COVID-19 atvejų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)