Pirmame kėlinyje abiejų komandų žaidėjai nežibėjo atakoje, tačiau antro kėlinio pradžioje „Barcelona“ saugas Frenkie de Jongas pasinaudojo šeimininkų gynėjų klaida ir išvengęs nuošalės spastų nukreipė kamuolį į tuščius varžovų vartus.

76 min. „Villareal“ saugas Samuelis Chukwueze po puikios kombinacijos rezultatą išlygino, tačiau paskutinis žodis priklausė svečiams iš Barselonos. 88 min. Memphis Depay‘us pabėgo nuo oponento, suklaidino vartininką ir išvedė savo komandą į priekį, o jau per arbitro pridėtą laiką Philippe‘as Coutinho uždirbo ir pats realizavo 11 metrų baudos smūgį ir pelnė trečią įvartį.

Tai buvo jau antroji „Barcelona“ pergalė Ispanijos čempionate po to, kai vyriausiuoju treneriu tapo klubo legenda X. Herndandezas. Praėjusiame ture „Barsa“ Katalonijos derbyje 1:0 palaužės Barselonos „Espanyol“ ekipą.

Kitose „La Liga“ rungtynėse šeštadienį „Vigo Celta“ svečiuose 2:1 nugalėjo „Alaves“, „Valencia“ lygiosiomis 1:1 sužaidė su „Rayo Valecano“, o Bilbao „Athletic“ 2:2 – su „Granada“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)