13 turo rungtynėse su „Wolfsburg“ Dortmundo „Borussia“ jau 2 min, praleido įvartį po Wouto Weghorsto smūgio, bet sugebėjo atsitiesti ir iškovojo pergalę 3:1 (1:1).

Dortmundo ekipai įvarčius pelnė 11 metrų baudos smūgį realizavęs Emre Canas, taip pat pasižymėjo Donyellis Malenas ir po keitimo į aikštę žengęs Erlingas Haalandas. Beje, šiam 21 metų futbolininkui tai buvo jau 50-asis įvartis per 50 rungtynių „Bundesliga“ čempionate.

Po šios pergalės „Borussia“ turnyrinėje lentelėje aplenkė „Bayern“ ekipą ir pakio į pirmą vietą. Vis dėlto, daugkartiniai Vokietijos čempionai antroje vietoje neužsibuvo. Šeštadienį „Bayern“ savo aikštėje 1:0 (0:0) palaužė Bylefeldo „Arminia“ ir sugrįžo ant aukščiausio turnyrinės lentelės laiptelio.

Pergalę lėmusį įvartį 71 min. pelnė Leroy'us Sane.

Kitose 13 turo rungtynėse „Hoffenheim“ svečiuose 6:3 (2:1) nugalėjo „Greuther Furth“ komandą, „Bochum“ 2:1 (0:0) įveikė „Freiburg“, „Koln“ 4:1 (0:0) palaužė Monchengladbacho „Borussia“, o Berlyno „Hertha“ ir „Augsburg“ dvikova baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją