Šeštadienį Turine vykusiose rungtynėse vienintelį įvartį 28 min. pelnė puikiu smūgiu pasižymėjęs Bergamo ekipos puolėjas Duvanas Zapata. „Juventus“ futbolininkai taip pat turėjo ne vieną progą, bet jiems nuginkluoti svečių vartininko nepavyko.

Vis dėlto, pralaimėjimas „Serie A“ rungtynėse nublanko prieš žinią, kad Turino klubai gresia dideli nemalonumai dėl galimo finansinių dokumentų klastojimo. Penktadienį buvo paskelbta, kad klubo būstinėje apsilankė ir kratas atliko Italijos policijos pareigūnai.

Teigiama, kad kratų metu konfiskuoti su žaidėjų perėjimais 2019-2021 m. laikotarpiu susijęs finansiniai dokumentai. Įtariama, kad dalis finansinių dokumentų galėjo būti suklastota siekiant nuslėpti mokesčius.

Kitose čempionato rungtynėse šeštadienį Genujos „Sampdoria“ 3:1 (0:1) nugalėjo Veronos „Hellas“ ekipą, o „Empoli“ 2:1 (0:0) įveikė Florencijos „Fiorentina“ komandą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją