Šiame sezone FC „Hegelmann Litauen“ vartų sargas buvo kviečiamas į šalies rinktinės stovyklas ir Lietuvos čempionate turėjo 10 „sausų” rungtynių.

27 metų vartininkas iš Kauno teigė, kad jam šis sezonas buvo tikrai neblogas.

„Asmeniškai šį sezoną vertinu tikrai labai neblogai, žinant tai, kad iki atvykdamas į „Hegelmann Litauen“ nemažai laiko praleidau be žaidybinės praktikos ir nežinojau net ko tikėtis iš savęs. Aišku pradžia buvo gan nelengva, bet po truputį įsivažiavau ir sakyčiau visai neblogai sekėsi”, – sakė I. Plūkas.

Mėlynai balti dar prieš sezono pabaigą siekė išlaikyti savo pagrindinį vartininką. Kaip vėliau parodė laikas to paties norėjo ir pats vartų sargas.

„Su klubu jau kuris laikas diskutavau apie savo ateitį. Aš nebuvau prieš čia likti, ypač žinant, jog kitam sezonui lieka ir vyriausias treneris Andrius Skerla. Man labai patinka jo žaidimo filosofija, taktikos ir apskritai ko jis reikalauja iš žaidėjų aikštėje. Žinoma jaučiu ne tik jo, bet ir visų trenerių kolektyvo bei komandos draugų palaikymą”, – teigė Ignas.

I. Plūkas nebijo didesnių tikslų ir tikisi, jog kitas sezonas bus dar geresnis.

„Be abejo sezonas sezonui nelygus ir niekada negali žinot kaip gali susiklostyti įvykiai kitais metais, tačiau kitąmet klubas privalės kelti aukštesnius tikslus ir pasibaigus čempionatui norėtųsi būti tarp 4 stipriausių. Neabejoju, jog taikysimės ir į LFF taurę.

Žinoma, tikslai kaip ganėtinai jaunam klubui yra tikrai nemaži, bet šie metai įrodė, kad prie šiek tiek didesnės sėkmės galėjome dar daugiau pasiekti nei 5 vieta lygoje”, – konstatavo mėlynai baltų vartininkas.

Šį sezoną I. Plūkas Kauno rajono ekipoje sužaidė 35 rungtynes be keitimo ir pagal šį rodiklį užtikrintai pirmauja komandoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)