Grandų dvikovoje Anglijoje susitiko du A grupės lyderiai. „Manchester City“ apgynė namų sienas ir 2:1 (0:0) įveikė PSG ekipą.

Pirmieji į priekį išsiveržė paryžiečiai, kai 50 minutę pasižymėjo Kylianas Mbappe, tačiau mančesteriečiai atsakė dviem tiksliais Raheemo Sterlingo (63 min.) ir Gabrielio Jesuso (76 min.) smūgiais.

„Man City“ (12 tšk.) į kitą etapą žengs iš pirmos, o PSG (8 tšk.) – iš antros vietos.

Į trečią poziciją pakilo „Leipzig“ (4 tšk.), kuris svečiuose net 5:0 (4:0) sutriuškino „Brugge“ (4 tšk.) kolektyvą.

Vokietijos atstovams po dublį atliko Christopheris Nkunku ir Emilis Forsbergas.

Iš tolesnės kovos su skambučiais buvo eliminuota kita „Bundesligos“ delegatė Dortmundo „Borussia“ (6 tšk.), kuri išvykoje 1:3 (0:2) neprilygo Lisabonos „Sporting“ (9 tšk.) klubui.

Portugalams revanšą su kaupu prieš vokiečius, pirmame C grupės rate triumfavusius 1:0, garantavo du Pedro Goncalveso (30 ir 39 min.) ir vienas Pedro Porro (81 min.) įvartis.

Menką paguodą svečiams 90+3 min. suteikė Donyellas Malenas.

Išgyvenimo pergalę išplėšė AC „Milan“ futbolininkai, kurie varžovų teritorijoje 1:0 (0:0) palaužė Madrido „Atletico“.

Italijos komandą 87 min. išgelbėjo Junioras Messias.

Lygiosios ar pralaimėjimas milaniečiams būtų reiškę iškritimą, o dabar jų šansai – nors ir nedideli, bet vis dar gyvi.

Paskutiniame B grupės ture AC „Milan“ (4 tšk.) teks ieškoti pergalės prieš FC „Liverpool“ (15 tšk.) bei tikėtis, kad šiuo metu antroje vietoje žengiantis „Porto“ (5 tšk.) nesugebės pranokti „Atletico“ (4 tšk.).

Savo ruožtu „Liverpool“ klubas „Anfield“ stadione 2:0 (0:0) susitvarkė su „Porto“ ir džiaugėsi penkta pergale iš tiek pat galimų.

Pamatus jai paklojo Thiago Alcantara (52 min.) ir Mohamedas Salah (70 min.).

Iš D grupės tolyn kvalifikavosi Madrido „Real“ (12 tšk.), kuris 3:0 (1:0) atsiteisė su Ispanijoje juos pribloškusiu Tiraspolio „Šerif“ (6 tšk.).

Carlo Ancelotti auklėtiniams pergalę nukalė Davido Alabos (30 min.), Toni Krooso (45+1 min.) ir Karimo Benzemos (55 min.) įvarčiai.

Paskutinis grupių varžybų turas numatytas po dviejų savaičių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)