Anot „BBC Sport“, argentinietis yra gerbiamas „Old Trafford'e“, tačiau sezono viduryje yra ganėtinai sudėtinga iš Paryžiaus į Mančesterį prisivilioti M. Pochettino.

„Man United“ sekmadienį pranešė, jog atleido norvegą Ole Gunnarą Solskjaerą ir šiuo metu paskirs laikinąjį strategą.

Tačiau Mančesteriui pasiekiamas M. Pochettino keistų situaciją, teigiama „BBC Sport“ portale.

Nepanašu, kad „Man United“ jau apsisprendė, tačiau 49-erių specialistas nėra labai patenkintas savo vaidmeniu Paryžiuje, kur jis iš esmės atsakingas tik už komandos treniravimą, bet ne daugiau. Visus kitus komandos reikalus ir problemas sprendžia sporto direktorius Leonardo.

„Tottenham“ klube penkerius metus dirbęs futbolo specialistas savo rankose turėjo didesnių galių nei tik trenerio funkcijas, taip pat yra žinoma, jog strategas labai norėtų grįžti į „Premier“ lygą.

Jis pats niekada neslėpė simpatijų Anglijai, be to, kol jis pats dar apsistojęs Paryžiaus viešbutyje, jo šeima gyvena Londone.

Vis dėl to manoma, jog tai nėra labai svarbus faktas, nes iš Paryžiaus pasiekti Londoną taip pat lengva, kaip ir tą padaryti iš Mančesterio.

Kaip pažymi „BBC Sport“, dalis nesėkmių Paryžiuje yra susiję su klubo kultūra. Komandai atstovauja tokios žvaigždės, kaip Lionelis Messi, Kylianas Mbappe ir Neymaras, tačiau ekipa nėra subalansuota.

Sprendimai dėl žaidėjų ir komandos gretų nepriklauso nuo argentiniečio rankų, jis tėra Leonardo patarėjas.

Sausį pradėjęs vadovauti PSG strategas išgyveno nelengvą pirmą sezoną, kuriame sulaukė nemažai kritikos dėl svarbių trofėjų stygiaus.

Laimėta tik Prancūzijos taurė („Trophee des Champions“ turnyras), tačiau PSG nelaimėjo „Ligue 1“, čempionate tašku atsiliko nuo „Lille“, o Čempionų lygos pusfinalyje krito nuo „Man City“.

Persikėlimas į Mančesterį gali būti naudingas abejoms pusėms, nes žinoma, jog PSG savininkai iš Kataro simpatizuoja Zinedine'ui Zidane'ui, kuris šiuo metu po etapo Madrido „Real“ klube yra be darbo.

Tačiau „Man United“ turi ir kitų alternatyvų. Žinoma, jog Mančesterio klubo vadovai žavisi Amsterdamo „Ajax“ strategu Eriku Ten Hagu, tačiau manoma, jog jis nenorės palikti treniruojamo klubo sezono viduryje.

„Leicester City“ strategas Brendanas Rodgersas taip pat turi savo gerbėjų Mančesteryje.

Tarp galimų laikinųjų strategų minimas buvęs Prancūzijos rinktinės gynėjas Laurentas Blancas, kuris nuo 2016 metų dirba Katare. Taip pat minimas buvęs „Man United“ kapitonas Steve'as Bruce'as, kuris galėtų susidomėti trupalaikiu „Raudonųjų velnių“ vadovavimu po etapo Niukasle.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)