Liono „Olympique“ sekmadienio vakarą namie priėmė principinį varžovą Marselio „Olympique“, tačiau sužaidus vos keturias minutes abiejų komandų žaidėjai patraukė į rūbines.

Teisėjai sprendimą stabdyti rungtynes priėmė po to, kai Liono klubo sirgalius metė vandens butelį į Marselio ekipos žvaigždę Dimitri Payetą bei pataikė jam į galvą. Sužeistam puolėjui prireikė medikų pagalbos.

Po šio incidento Liono ekipos lyderiai Houssemas Aouaras ir Anthony Lopesas kreipėsi į sirgalius prašydami jų nusiraminti.

Nors šeimininkai grįžo į aikštę ir apšilinėjo, svečiai iš Marselio jų pavyzdžiu nepasekė ir rūbinėje praleido beveik dvi valandas. Teisėjai galiausiai paskelbė, kad mačas nebus pratęstas.

Daiktai į D. Payetą rungtynių buvo mesti ne pirmą kartą. Pasak Prancūzijos žiniasklaidos, šį sezoną tai jau yra trečioji Marselio komandos išvyka, kurios metu į klubo žvaigždę skrieja sirgalių metami daiktai.

Elitiniams „Olympique“ klubams šis sezonas klostosi sudėtingai: Marselio komanda turnyrinėje lentelėje yra penkta, o Liono – vos dešimta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)