Tiesa, pergalė buvo pasiekta per didelius vargus: vienintelį įvartį 48 minutę iš 11 metrų baudinio pelnė pats jį uždirbęs Memphis Depay'us, o vėliau šeimininkai praktiškai tik gynėsi.

Į lemiamą šturmą pakilęs „Espanyol“ per paskutines dešimt minučių tiesiog užgulė „Barcos“ vartus ir mažiausiai tris kartus buvo per plauką nuo įvarčio: du sykius kamuolį į virpstą sukirto Raulis de Tomas, o Landry Dimata neišnaudojo auksinės progos, kai netiksliai smūgiavo galva vos iš kelių metrų atstumo būdamas visiškai laisvas.

Savo kraitį iki 20 taškų padidinusi „Barcelona“ šoktelėjo į 6 vietą.

Kitas Ispanijos grandas Madrido „Atletico“ taip pat savo aikštėje 1:0 (0:0) įveikė Pamplonos „Osasuną“.

87 min. galva po kampinio pasižymėjo Felipe, o tiksint paskutinėms mačo sekundėms Yannicko Carrasco šūvis iš aikštės vidurio pataikė į likusių tuščių varžovų vartų virpstą.

Diego Simeones auklėtiniais su 26 taškais palypėjo į 4 poziciją.

„La Liga“ čempionate pirmauja po 28 taškus surinkusi „Sevilla“ ir San Sebastiano „Real Sociedad“ bei 27 taškus turintis Madrido „Real“, kuris sekmadienį Andalūzijoje galynėsis su „Granada“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)