Ekvadoro ekipa išvykoje 2:0 patiesė Čilę ir užtikrintai žygiuoja trečioje atrankos zonos pozicijoje.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Pervis Estupinanas (9 min.) ir Moisesas Caicedo (93 min.), o Čilės rinktinei beveik visą mačą teko rungtyniauti aikštėje turint vienu žaidėju mažiau – neprabėgus nė ketvirčiui valandos nuo pirmojo kėlinio pradžios, iš aikštės dėl itin pavojingo žaidimo buvo išvytas Arturo Vidalis.

Tuo metu dvi atrankos grupės lyderės – Argentinos ir Brazilijos rinktinės – savo susitikimą baigė be įvarčių, o ispanakalbė spauda šiam San Chuano mieste Argentinoje vykusiam mačui pritaikė tinkamą epitetą – „daug triukšmo dėl nieko“.

Brazilai žaidė be Neymaro, Argentinos gretose rungtyniavęs Lionelis Messi po mačo pripažino fiziškai nesijautęs komfortabiliai dėl žaidybinės praktikos stokos.

Brazilija savo kišenėje jau turi kelialapį į pirmenybes Katare, o Argentina matematiškai dėl jo taip pat jau yra rami.

Visiškai kitokia – nuolatinio čempionatų dalyvio Urugvajaus padėtis. Šį sykį urugvajiečiai išvykoje 0:3 įsigudrino pralaimėti ne pilnos sudėties rungtynes užbaigusiai Bolivijai ir atrankos varžybų grupėje tarp dešimties ekipų žengia septintas.

Peru išvykoje 2:1 įveikė Venesuelą, o Kolumbija ir Paragvajus sužaidė lygiosiomis 0:0.

Į pasaulio čempionatą pateks pirmas keturias vietas užėmusios komandos, o penktoji dalyvaus papildomame atrankos turnyre.

Standings provided by SofaScore LiveScore

2022-ųjų pasaulio pirmenybės vyks kitų metų žiemą Katare. Be šeimininkų ir Pietų Amerikos atstovų, kelialapius į turnyrą jau yra iškovojusios ir 10 Europos rinktinių – Vokietija, Ispanija, Anglija, Danija, Prancūzija, Belgija, Kroatija, Šveicarija, Serbija ir Nyderlandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)