2018 m. pasaulio čempionai prancūzai D grupės rungtynėse net 8:0 (3:0) nepasigailėjo Kazachstano. Keturis įvarčius nugalėtojams pelnė Kylianas Mbappe, du pridėjo Karimas Benzema, po vieną – Adrienas Rabiotas ir Antoine’as Griezmannas.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Tuo metu Belgijos rinktinė E grupės rungtynėse namuose šiek tiek kukliau, bet pakankamai užtikrintai 3:1 (1:0) nugalėjo Estijos futbolininkus. Pirmame kėlinyje tiksliu smūgiu į Estijos rinktinės vartus atsižymėjo Christianas Benteke, antro kėlinio pradžioje persvarą padidino Yannickas Carrasco, o trečią įvartį pelnė Thorganas Hazardas.

Estų gretose pasižymėjo Erikas Sorga. Po jo įvarčio 70-ąją minutę Estija sušvelnino atsilikimą 1:2.

Kitose E grupės rungtynėse Velso rinktinė 5:1 (2:0) įveikė Baltarusiją. Du įvarčius nugalėtojams pelnė Aaronas Ramsey, po vieną pridėjo Neco Williamsas, Benjaminas Daviesas ir Connoras Robertsas. Baltarusių ekipoje paguodos įvartį pelnė Artiomas Kontsevojus.

Po šio turo Belgija jau užsitikrino pirmą vietą grupėje, o Velso rinktinei reikia bent taško, kad kovoje dėl antros vietos aplenktų Čekiją. Paskutiniame atrankos varžybų ture lapkričio 16 d. Velsas savo aikštėje priims Belgiją, o Čekija namuose susitiks su Estija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)