Žiniasklaida skelbia, jog Prancūzijos policija sieja suimtą PSG saugę su smurto proveržiu.

Teigiama, kad A. Diallo savo automobiliu vežė K. Hamraoui ir dar dvi PSG žaidėjas iš bendros komandos vakarienės Paryžiuje.

Automobiliui sustojus prie K. Hamraoui namų, prie jo prišoko du kaukėti vyrai, išsitempę 31-erių futbolininkę ir ėmę daužyti jos kojas metaliniais strypais.

Po dviejų minučių užpuolikai pabėgo, o nukentėjusi Prancūzijos rinktinės atstovė nugabenta į ligoninę, kur jai susiūtos kirstinės žaizdos kojose. Pranešama, kad rimtų sužalojimų K. Hamraoui pavyko išvengti.

PSG klubas patvirtino gandus apie savo žaidėjos sulaikymą ir pasmerkė nusikaltimą.

Tiek K. Hamraoui, tiek A. Diallo rungtyniauja toje pačioje atraminės saugės pozicijoje. Dėl vietos aikštėje jos tarpusavyje konkuruoja ne tik PSG klube, bet ir nacionalinėje komandoje.

Dėl K. Hamraoui patirtų traumų praėjusiose moterų Čempionų lygos rungtynėse su Madrido „Real“ (Ispanija) į starto sudėtį vietoje jos buvo įtraukta būtent penkeriais metais jaunesnė A. Diallo.

Žiniasklaidos duomenimis, policija įtaria, jog pastaroji organizavo užpuolimą siekdama pašalinti komandos draugę iš konkurencinės kovos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)