„Serie A“ pirmenybėse vyko visada intriguojantis Milano derbis, kuriame „AC Milan“ ir Milano „Inter“ išsiskyrė taikiai 1:1.

11-ąją minutę Hakanas Calhanoglu įmušė 11 metrų baudinį į buvusios savo komandos vartus, tačiau jau 17-ąją minutę pusiausvyrą atstatė į savo vartus įsimušęs Stefanas de Vrij.

27-ąją minutę „Inter“ gavo dar vieną šansą pasižymėti nuo 11 metrų atžymos, tačiau Lautauro Martinezas savosios galimybės neišnaudojo.

Nutrūkusia „AC Milan“ pergalių serija nepasinaudojo čempionato lyderiai „Napoli“ futbolininkai, kurie 1:1 sužaidė su devyniese mačą baigusia „Verona“. Kitose sekmadienio rungtynėse Romos „Lazio“ 3:0 sutriuškino „Salernitana“, „Venezia“ 3:2 palaužė „AS Roma“, „Udinese“ 3:2 nukovė Sassuolo, o „Bologna“ 2:1 pranoko „Sampdoria“.



Ispanijos „La Liga“ čempionate Madrido „Atletico“ išvykoje išleido rankose laikytą pergalę per pridėtą laiką ir tenkinosi lygiosiomis 3:3 su „Valencia“.

Luisas Suarezas dar pirmajame kėlinyje išvedė svečius į priekį, ir nors po pertraukos Stefanas Savičius įsimušė į savus vartus, 58-ąją ir 62-ąją minutėmis po įvartį pelnė Antoine'as Griezmannas ir Šime Vršaljko.

Vis dėlto susitikimo herojumi tapo 21-erių „Valencia“ puolėjas Hugo Duro, kuris pelnė du įvarčius per pridėtą laiką ir dramatiškai išplėšė savo komandai tašką.

Kitose sekmadienio „La Liga“ rungtynėse „Sevilla“ miesto derbyje 2:0 susitvarkė su „Real Betis“, „Real Sociedad“ 2:0 įveikė „Osasuna“, „Mallorca“ ir „Elche“ sužaidė 2:2, o „Villareal“ 1:0 palaužė „Getafe“.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją