Laikinojo trenerio Sergi Barjuano vadovaujama „Barca“ svečiuose 3:3 sužaidė su Vigo „Celta“ bei turnyrinėje lentelėje nukrito į devintąją vietą.

Pirmajame kėlinyje „Barcelona“ išsiveržė į priekį 3:0, po to, kai pasižymėjo Ansu Fati, Sergio Busquetsas ir Memphis Depay'us.

Per pertrauką buvo pakeisti traumas patyrę Ericas Garcia ir A. Fati, o be jų likę svečiai pradėjo byrėti – 52-ąją ir 74-ąją minutėmis „Celta“ atsilikimą mažino Iago Aspas ir Nolito.

Tas pats I. Aspas tapo rungtynių herojumi. Buvęs „Liverpool“ puolėjas jau pasibaigus pridėtam teisėjo laikui nuginklavo Marcą-Andre ter Stegeną tolimu smūgiu ir dramatiškai išplėšė į 14-ąją vietą turnyrinėje lentelėje pakilusiai Vigo komandai tašką.

„Barcelona“ vairą pirmadienį perims klubo legenda Xavi.

Kitose „La Liga“ rungtynėse šeštadienį Madrido „Real“ 2:1 susitvarkė su „Rayo Vallecano“, „Espanyol“ 2:0 pranoko „Granadą“, o „Alaves“ 2:1 palaužė „Levantę“.



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)