Ole Gunnaro Solskjaero auklėtiniai principiniame mūšyje namuose 0:2 nepasipriešino „Manchester City“ ekipai, kuri turnyrinėje lentelėje pakilo į antrą poziciją.

„Man City“ į priekį išsiveržė 7-ąją minutę, kai į savo vartus kamuolį įsimušė šeimininkų gynėjas Ericas Bailly. Pirmojo kėlinio pabaigoje rezultatą padvigubino Bernardo Silva.

Pepo Guardiolos kariauna turėjo ne vieną gerą progą dar labiau padidinti savo pranašumą, tačiau likusį mačo laiką patikimai savo vartus saugojo Davidas De Gea.

„Man United“ šansų turėjo nedaug: per visas rungtynes „raudonieji velniai“ atliko tik 5 smūgius, iš kurių tik 1 – į vartų plotą. „Man City“ smūgiavo 16 kartų ir 5 kartus į vartų plotą.

Vienintelį „Man United“ smūgį į vartų plotą 25-ąją minutę atliko C. Ronaldo. Daugiau galimybių neturėjęs portugalas buvo susierzinęs, o tą pademonstravo ir grubia pražanga paskutinėmis mačo akimirkomis, už kurią jam buvo parodyta geltona kortelė.

Paskaičiuota, kad šiame susitikime „raudonieji velniai“ varžovų baudos aikštelėje prie kamuolio buvo prisilietę viso labo keturis kartus.

O.G. Solskjaero treniruojamai ekipai nacionaliniame čempionate tai buvo trečiasis pralaimėjimas per keturis mačus.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)