Pirmadienį „Hajduk“ klubas pranešė, kad iš vyriausiojo trenerio pareigų atleidžiamas Jensas Gustafssonas. Švedo įpėdiniu tapęs V. Dambrauskas pasirašė sutartį su kroatu klubu iki 2024 metų.

Su juo į „Hajduk“ ekipą keliasi 47 metų Marius Skinderis ir 36 metų Justinas Gasiūnas.

„Hajduk“ sporto direktorius yra Mindaugas Nikoličius. Jis su V. Dambrausku dirbo kartu Vilniaus „Žalgirio“ ir Kroatijos „Gorica“ klubuose.

Prieš tai V. Dambrauskas stovėjo prie Bulgarijos čempionės Razgrado „Ludogorec“ komandos vairo. Lietuvis ją treniravo nuo šių metų sausio iki spalio vidurio.

V. Dambrauskas tapo pirmuoju lietuviu, vadovavusiu komandai UEFA Europos lygos grupių turnyre. Darbo vietą lietuviui kainavo prastokas startas grupių varžybų etape – antrame ture „Ludogorec“ namuose 0:1 nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipai ir po dviejų turų sąskaitoje turi vieną tašką.

Bulgarijoje lietuvis dirbo nuo sausio mėnesio. Jo treniruojama komanda eilinį kartą tapo Bulgarijos čempione, tačiau nelaimėjo šalies taurės. „Ludogorec“ buvo ir per žingsnelį nuo patekimo į UEFA Čempionų lygos grupių varžybas, tačiau paskutiniame atrankos etape nusileido švedų „Malmo“ komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)