A. Conte „Tottenham Hotspur“ ekipą perėmė iš Nuno Espirito Santo, su kuriuo klubas atsisveikino. Italas tikrai žino, kaip laimėti titulus.

Dar būdamas žaidėju jis su Turino „Juventus“ penkiskart triumfavo Italijos čempionate ir kartą UEFA Čempionų lygoje. Dirbdamas jau treneriu A. Conte laimėjo 4 „Scudetto“, o 2017 metais su Londono „Chelsea“ tapo Anglijos čempionu.


Praėjusį sezoną su Milano „Inter“ Italijoje triumfavęs treneris netikėtai buvo atleistas. Teigiama, kad pats specialistas nenorėjo likti diržų veržimo planą pasirinkusiame klube.

„Nepaprastai džiaugiuosi, kad galiu vėl imtis trenerio darbo. Džiugu, kad tai yra anglų klube, kuris turi didelių ambicijų“, – kalbėjo jis.

A. Conte dar vasarą buvo galimų „Hotspur“ trenerių sąraše, tačiau tuomet italas dar nebuvo pasirengęs keltis į kitą komandą – gana emocingai išgyveno atsisveikinimą su Milanu.

Šiuo metu „Tottenham Hotspur“ su 15 taškų užima 9-ą vietą anglų „Premier“ lygos turnyro lentelėje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją