Ketverius pastaruosius metus „Wolverhampton Wanderers“ ekipą treniravęs Nuno šią vasarą su „Tottenham Hotspur“ sudarė dvejų metų trukmės sutartį.

Pirmose oficialiose rungtynėse rugpjūčio 15 d. jo vadovaujama ekipa 1:0 nugalėjo „Manchester City“, per penkias rungtynes iškovojo ketverias pergales, o Nuno buvo išrinktas geriausiu „Premier“ lygos rugpjūčio mėnesio treneriu.

Tačiau netrukus komanda pateko į nesėkmių ruožą. „Premier“ lygoje per paskutinius septynis turus patyrė net penkis pralaimėjimus, o lemtingu tapo praėjusį šeštadienį patirta nesėkmė 0:3 žaidžiant savo akštėje su „Manchester United“.

Londono „Tottenham Hotspur“ vykdantysis direktorius Fabio Paratici teigė, kad tai buvo sunkus, bet neišvengiamas sprendimas. „Puikiai žinau, kiek daug Nuno ir jo asistentai dirbo, koks didelis buvo jų noras padėti klubui siekti pergalių. Apgailestauju, kad mums teko priimti šį sunkų sprendimą. Nuno yra tikras džentelmenas ir jis visada bus laukiamas svečias mūsų klube. Dėkoju jam ir jo asistentams už pastangas ir linkiu kuo geriausios sėkmės ateityje“, – pareiškė F. Paratici.

Portugalo vadovaujama Londono „Tottenham Hotspur“ ekipa sužaidė 17 rungtynių, iškovojo 8 pergales, patyrė 7 nesėkmes ir 2 kartus dvikovas baigė lygiosiomis.

Anglijos „Premier“ lygoje 15 taškų per 10 rungtynių surinkusi „Tottenham“ ekipa užima aštuntą vietą, o Europos Konferencijų lygos G grupėje po 3 rungtynių su 4 taškais žengia trečioje pozicijoje.

Neoficialiais duomenimis, realiausias kandidatas pakeisti Nuno „Tottenham“ vyriausiojo trenerio poste yra italas Antonio Conte. 2016-2018 m. Londono „Chelsea“ treniravęs 52 metų specialistas praėjusiame sezone su Milano „Inter“ triumfavo Italijos čempionate.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)