Ispanijos čempionato 12-ojo turo rungtynėse „Barcelona“ šeštadienį namuose sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:0) su ties iškritimo zona balanuojančiu Vitorijos „Alaves“.

Po blankaus pirmo kėlinio šeimininkai išsiveržė į priekį, kai 49 minutę puikiu smūgiu kamuolį į tolimą viršutinį svečių vartų kampą pasiuntė rezultatyviausias „Barcelona“ žaidėjas olandas Memphis Depay'us.

Tačiau jaunimo komandos trenerio Sergi laikinai vadovaujamų katalonų džiaugsmą apmalšino vos po trijų minučių messišką reidą rezultatą išlyginęs „Alaves“ saugas Luisas Rioja.

Jau netrukus M. Depay'us turėjo puikią progą šeimininkams sugrąžinti persvarą, bet iššokęs vienas prieš varžovų vartininką kamuolį sukirto į virpstą.

„Barcelonai“ tai buvo jau trečios iš eilės nelaimėtos rungtynės Ispanijos čempionate. Per paskutines penkerias rungtynes vos 4 taškus surinkęs, o iš viso 16 taškų po 11 mačų turintis Katalonijos klubas turnyrinėje lentelėje užima tik devintąją vietą.

Beje, pirmo kėlinio pabaigoje aikštę dėl sveikatos problemų paliko Sergio Aguero: argentiniečiui kilo kvėpavimo sunkumų, todėl jis buvo nuvežtas į ligoninę, kur jam atliktas širdies tyrimas.

Kitose šeštadienio rungtynėse Madrido „Real“ išvykoje rezultatu 2:1 (1:0) įveikė „Elche“ futbolininkus. Nugalėtojams abu įvarčius pelnė Vinicius Junioras (22 ir 73 min.), o „Elche“ gretose pasižymėjo Pere Milla (86 min.). Beje, nuo 63 minutės „Elche“ žaidė mažumoje, be pašalinto iš aikštės saugo Raulio Guti.

Pergalėmis džiaugėsi ir „Sevilla“ bei „Valencia“ ekipos. Sevilijos futbolininkai 2:0 įveikė „Osasuna“, o Valensijos ekipa tokiu pat rezultatu palaužė „Villareal“.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)