Po katastrofiško pasirodymo praėjusiame ture kritikos strėlėmis apipilti „Raudonieji velniai“ įrodė, kad jų nurašyti dar nevertėtų. Tiesa, pirmame kėlinyje aikštėje vyko atkakli kova, bet 39 min. Cristiano Ronaldo po Bruno Fernandeso perdavimo nuginklavo šeimininkų vartininką Hugo Llorisą ir išvedė savo komandą į priekį.


Antrame kėlinyje jau C. Ronaldo atliko asistento vaidmenį, o jo perdavimą 64 min. įvarčiu pavertė Edinsonas Cavani. Po šio smūgio „Tottenham“ futbolininkai dar bandė atkurti intrigą, bet jų pastangos vaisių nesubrandino.

Paskutinį tašką rungtynėse padėjo Marcusas Rashfordas. 71min. C. Ronaldo pakeitęs puolėjas pasinaudojo spragomis „Tottenham“ gynyboje ir 86 minutę pelnė trečią įvartį.

„Tottenham“ ekipa ilgiau kontroliavo kamuolį (58 proc. laiko), bet iš 9 smūgių nei karto nepataikė į varžovų vartus. Tuo metu „Man United“ futbolininkai atliko 10 smūgių, 4 kartus kamuolys skriejo į vartų stačiakampį.

Po pergalės 17 taškų surinkusi „Man United“ turnyrinėje lentelėje pakilo į 5 vietą, o 15 taškų turinti „Tottenham“ ekipa yra 8-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)