Nugalėtojų titulą ginantiems žalgiriečiams jau 3 minutę teko traukti kamuolį iš savo vartų tinklo. Po Yukiyoshi Karashima pakelto kampinio Nauris Petkevičius galva numetė kamuolį link Christiano Jimenezo ir ispanas vienu lietimu atsidarė savo įvarčių sąskaitą Lietuvos čempionate.

„Žalgiriui“ sunkiai sekėsi kurti pavojingas progas, bet 27 minutę pavyko atstatyti pusiausvyrą. Standartinės padėties metu Hugo Videmontas atliko perdavimą į baudos aikštelę, o nuo oponento atitrūkęs Ovidijus Verbickas smūgiavo tiksliai.

Pirmo kėlinio pabaigoje iniciatyva priklausė svečiams, bet po pertraukos žalgiriečiai įjungė aukštesnę pavarą ir galiausiai persvėrė rezultatą. 68 minutę „Hegelmann Litauen“ saugas Ibrahimas Olaosebikanas kiek per silpnai atmetė kamuolį vartininkui Ignui Plūkui, o pirmas prie kamuolio suskubęs H. Videmontas puikiai įvertinęs situaciją nukreipė jį į vartus. Tai buvo jau 13-asis legionieriaus iš Prancūzijos įvartis A lygoje.

Per likusįlaiką „Hegelmann Litauen“ ekipa turėjo tik vieną realų šansą išlyginti rezultatą, bet ketvirtą pridėto laiko minutę Levanas Mačarašvilis smūgiavo pro šalį.

Šis laimėjimas vėl kilstelėjo 68 taškus turintį „Žalgirį“ į turnyro lentelės viršūnę, o 11-ąją kartą pralaimėjusi Kauno rajono ekipa su 48 taškais turi itin menkas galimybes užimti 4-ąją poziciją.

Standings provided by SofaScore LiveScore