„Aristokratai“ svečiuose 3:0 (0:0) nugalėjo „Newcastle United“ ekipą. Tiesa, pramušti šeimininkų gynybą „Chelsea“ pavyko tik sužaidus kiek daugiau nei valandą. 65 min. pirmą įvartį pelnė Reece'as Jamesas, o po 12 minučių jis pridėjo ir dar rezultatyvų smūgį. Paskutinį tašką rungtynėse 81 minutę padėjo 11 metrų baudos smūgį realizavęs Londono ekipos saugas Jorginho.

Kitose rungtynėse „Liverpool“ lygiosiomis 2:2 (2:1) sužaidė su „Brighton“ ekipa. Jurgeno Kloppo auklėtiniai puikiai pradėjo rungtynes ir 24 minutę pirmavo 2:0. Pirmą įvartį 4 min. įmušė Jordanas Hendersonas, o „raudonųjų“ persvarą padidino Sadio Mane. 35 min. S. Mane pelnė ir trečią įvartį, bet po VAR peržiūros jis buvo neįskaitytas.

Nepaisant nesėkmingos rungtynių pradžios „Brighton“ nenuleido rankų ir 41 min. „žuvėdrų“ saugas Enockas Mwepu sušvelnino rezultatą, o 65 minutę Leonardas Trossardas tiksliu smūgiu jį išlygino. Baigiantis rungtynėms abi komandos galėjo išplėšti pergalę, bet galiausiai teko tenkintis lygiosiomis.

Tikėtina, kad lygiosios būtų pradžiuginusios „Manchester City“ futbolininkus, kurie savo aikštėje 0:2 (0:1) nusileido „Crystal Palace“ ekipai. Wilfriedas Zaha rungtynių pradžioje „erelius“ išvedė į priekį, o „Man City“ reikalai dar labiau komplikavosi, kai pirmo kėlinio pabaigoje Aymericas Laportas buvo pašalintas iš aikštės už paskutinės vilties pražangą prieš tą patį W. Zaha.

Pergalę „Crystal Palace“ ekipai įtvirtino 88 min. antrą įvartį pelnęs Conoras Gallagheris.

Kitose rungtynėse „Burnley“ 3:1 (3:0) nugalėjo „Brentford“ ekipą, o „Southampton“ 1:0 (1:0) palaužė „Watford“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)