„Aš nieko neturiu be jo. Esu tikra, kad šis tamsus laikotarpis, kurį mes išgyvenome, sustiprins mus kaip porą ir šeimą. Myliu tave“, – savo socialinių tinklų paskyrose rašė Argentinoje itin populiari 34-erių Wanda Nara.

Šiuos žodžius argentinietė patvirtino paviešindama nuotrauką, kurioje aštuonerius metus trunkančią sąjungą su M. Icardi pratęsia aistringu bučiniu.

Visgi dar visai neseniai du vaikus su futbolininku auginanti moteris, užsiimanti ir futbolo agentės, ir modelio, ir nuomonės formuotojos (influencerės) veikla, buvo rimtai pasirengusi viską mesti ir palikti vyrą.

Mat kaltino jį apgaudinėjant su argentiniečių gražuole Maria Eugenia Suarez. Situacija šiame meilės trikampyje keičiasi beveik kasdien.


Wanda susikrovė daiktus ir iš Paryžiaus išskrido į Milaną, kur Argentinos bulvarinei spaudai pareiškė „esanti išsiskyrusi“.

„Po to, kas įvyko, buvau labai įskaudinta. Kiekvieną dieną prašiau Mauro skyrybų. Kai jis suvokė, kad kelio atgal nėra, pasakė: „Jei skyrybos yra vienintelis kelias skausmui nutraukti, tai turime tai padaryti“, – pasakojo PSG futbolininko žmona. – Nuėjome pas teisininkus. Per dvi dienas Mauro pasirašė po visomis sąlygomis ir mes pasiekėme susitarimą“.

Nepaisant to, M. Icardi nuolat atakavo savo žmoną socialiniuose tinkluose primindamas jai apie savo meilę.

„Kitą dieną po to, kai jau buvome sutarę pasirašyti skyrybų dokumentus, jis parašė laišką, kuris privertė mane apsigalvoti. Jis rašė: „Aš daviau tau viską ir tu turi viską. Tikiuosi, būsi laiminga, nes tai ir mane padarys laimingu“. Tuomet kažką supratau. Aš išties viską turiu, ir kartu nieko neturiu, jei nesu kartu su juo. Esu tikra, kad tamsus laikotarpis, kurį mes išgyvenome, sustiprins mus kaip porą ir šeimą“.

Nepamiršo Wanda Nara, kuri yra ir paties M. Icardi agentė, trečio žmogaus, įsipainiojusio į šią dramą. Jai moteris pasiuntė tokią žinutę: „Aš saugosiu savo šeimą, o gyvenimas tegul pasirūpina tomis mažomis kalėmis“.

Į tai sureagavo ir M. E. Suarez, kuri patvirtino apie ryšį su M. Icardi užsimindama, jog bendraudamas su ja futbolininkas tikino esąs išsiskyręs ar besiskiriąs.

Vis dėlto šiuo atveju laimingos pabaigos gali ir nebūti. Mat panašu, kad M. Icardi ir Wanda Nara draugėn suėjo tik trumpam. Futbolininko žmoną iš naujo įsiutino faktas, kad jos vyras su kita Argentinos gražuole ne tik flirtavo žinutėmis, bet ir buvo pasimatyme.

Drama iš naujo suliepsnojo, kai Wanda Nara sužinojo, jog M. Icardi ne kartą kvietė Ch. Suarez atvykti į Paryžių.

„Nieko nenoriu apie tai daugiau girdėti“, – W. Naros žodžius cituoja „Marca“. Futbolininko žmona kiek anksčiau buvo patikinta, kad M. Icardi ir modelis gyvai niekada nebuvo susitikę.

Įvykiams pakrypus šia linkme, Wanda Nara ištrynė „Instagram“ įrašą apie tai, kad ji su M. Icardi vėl drauge, o pats PSG puolėjas apskritai panaikino savo „Instagram“ paskyrą.

Neatmetama, kad ši Pietų Amerikos muilo opera „Icardi-Wanda“ turės ir dar vieną seriją.

Wanda Nara anksčiau buvo ištekėjusi už buvusio M. Icardi komandos draugo Maxi Lopezo.

Su pastaruoju ji susilaukė trijų vaikų, tačiau išsiskyrė. 2014 metų gegužę Wanda Nara ištekėjo už M. Icardi. Tai įvyko netrukus po to, kai buvo užbaigti tvarkyti skyrybų dokumentai su M. Lopezu.

Tuometinis meilės trikampis tarp dviejų futbolininkų ir Wandos buvo paviešintas dar 2013 metų lapkritį. M. Lopezas atsisakė paspausti ranką M. Icardi, kai šie 2014 metų balandį susitiko aikštėje Italijos „Serie A“ rungtynėse. Tuomet dvikova tarp „Sampdoria“ ir „Inter“ komandų, kurioms atstovavo abu futbolininkai, buvo pakrikštyta „Wandos derbiu“.

Įtampa tarp dviejų vyrų dar padidėjo, kai M. Icardi 2015 metų birželį pasidarė rankos tatuiruotę, kurioje matyti trys Wandos ir M. Lopezo vaikai bei užrašas: „Aš myliu šiuos tris mažus angeliukus“.

M. Icardi šeimyninės dramos metu nedalyvavo PSG treniruotėse ir rungtynėse. Šį sezoną superžvaigždžių kimšte prikimštoje Paryžiaus komandoje žaisti puolėjas apskritai negauna daug.

Štai paskutinėse UEFA Čempionų lygos rungtynėse Vokietijoje aikštėje argentinietis pasirodė tik per arbitro pridėtą laiką, pakeitęs Kylianą Mbappe.

Kalbama, kad geriausi puolėjo laikai jau praeityje.

Nuotraukos iš Wandos Naros „Instagram“ paskyros:


Nuotraukos iš Marios Eugenios Suarez „Instagram“ paskyros:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)