Anglijos „Premier“ lygoje vykusios rungtynės žadėjo daug intrigos, tačiau viskas baigėsi nemaloniu pažeminimu „Old Trafford“ stadione. „Liverpool“ sutriuškino „Manchester United“ 5:0.

Tris įvarčius nugalėtojams pelnė Mohamedas Salahas, po įvartį – Naby Keita ir Diogo Jota. Visi įvarčiai aikštės šeimininkų vartų vidinį tinklą pasiekė per 50 minučių.

O. G. Solskjaero auklėtiniai Anglijoje negali laimėti jau ketvirtose rungtynėse iš eilės, o susikrimtusi komandos žvaigždė C. Ronaldo „Instagram“ paskyroje surašė kažką panašaus į atsiprašymą.

„Kartais rezultatas nėra toks, dėl kokio kovojame. Kartais rezultatas nėra toks, kokio norime. Ir tai priklauso nuo mūsų ir tik nuo mūsų. Nėra daugiau ko kaltinti“, – rašo portugalas. – Mūsų fanai yra nuostabūs ir mus visada palaiko. Jie nusipelno daugiau nei tai, daug daugiau. Mūsų pareiga yra jiems tai suteikti. Dabar yra laikas“.

Jei CR7 mėgina trinktelėti savo komandos draugams per savigarbos žandą, tai „Manchester United“ sirgaliai norėtų griežtesnių priemonių situacijai pakeisti. Pirmiausiai, jų nuomone, klubas turėtų atleisti O. G. Solskjaerą.

„Sunku kažką pasakyti po tokių rungtynių, nebent tik tai, kad tai yra tamsiausia diena man vadovaujant šiai komandai, – sakė treneris „Sky Sports“. – Mes nebuvome pakankamai geri tiek individualiai, tiek kaip komanda. Negalime tokiai komandai kaip „Liverpool“ suteikti tiek šansų, bet, deja, suteikėme. Atsakomybę aš prisiimu. Žinau, ką gali mano vaikinai. Turime „perlipti“ per tai kaip įmanoma greičiau“.

Paklaustas, ar jis vis dar jaučia, kad gali treniruoti „Manchester United“, O.G. Solskjaeras neabejojo: „Mes nuėjome per toli, kad pasiduotume. Mes esame per arti savo tikslo, kad dabar nuleistume rankas. Aišku, kad nebus lengva, nuotaika ne pati geriausia. Tačiau dabar yra charakterio grūdinimo metas. Žinome, kad esame dugne, pažiūrėkime, kur mus tai nuves“.

Į fanus taip pat kreipėsi „Manchester United“ kapitonas Harry Maguire'as. „Atsiprašome fanų, toks žaidimas buvo toli gražu netinkamas „Manchester United“ klubui. Esu nusivylęs, mes suteikėme varžovams tiek progų. Aš žiūriu į save ir savo žaidimą. Turime sustyguoti žaidimą ir nepulti vieni kitų kaltinti. Reikia pažiūrėti į veidrodį ir pagalvoti, kur galime padaryti geriau“, – kalbėjo jis.

„Manchester United“ šiuo metu „Premier“ lygoje rikiuojasi 7-oje vietoje ir nuo pirmaujančios Londono „Chelsea“ atsilieka 8 taškais. Artimiausias „raudonųjų velnių“ varžovas bus „Tottenham Hotspur“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)