Su 18-mečiu puolėju, gimusiu Bisau Gvinėjoje, tačiau turinčiu Ispanijos pilietybę, Katalonijos klubas pasirašė naują ir iki 2027-ųjų galiosiančią sutartį.

Joje numatyta ir išpirkos galimybė, tačiau konkurentams ji – sunkiai įkainojama. Ši suma, kurią įvardijo pats Barselonos klubas – 1 milijardas eurų.

Nors A. Fati yra tik 18 metų, „Barcelonos“ pagrindinėje sudėtyje jis jau spėjo sužaisti 45 rungtynes ir įmušti 15 įvarčių. Jam jau teko ginti ir Ispanijos rinktinės garbę.

„Buvo pasiūlymų ir iš kitų klubų, tačiau aš visuomet galvojau tik apie viena: kaip įsitvirtinti ir triumfuoti Barselonoje“, – ketvirtadienį surengtoje spaudos konferencijoje sakė A. Fati.

„Praėjusių metų sezono negalėjau pabaigti aikštėje dėl traumos. Tačiau šiemet mes kovosime dėl visų įmanomų titulų“, – žadėjo puolėjas.

Šiuo metu olando Ronaldo Koemano treniruojama „Barcelona“ Ispanijos čempionato turnyro lentelėje su 15 taškų po 8 rungtynių yra tik 7-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore


UEFA Čempionų lygos E grupėje katalonai su 3 taškais po 3 rungtynių žengia treti.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Praėjusią savaitę „Barcelona“ pasirašė ilgalaikę sutartį ir su dar vienu Ispanijos futbolo talentu – 18-mečiu saugu Pedri.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją