Svečiai iš Liverpulio 3:2 (2:2) palaužė šeimininkę „Atletico“ ir B grupėje iškovojo trečią pergalę iš tiek pat galimų.

Buvęs „Liverpool“ puolėjas Peteris Crouchas teigė, jog D. Simeone „nusivylė savimi“, o buvęs „Man City“ gynėjas Joleonas Lescottas „Atletico“ vedlį pavadino „bailiu“.

Tačiau abu strategai po rungtynių sutarė, jog nėra tradicinių elgesio taisyklių, kuriomis reikėtų vadovautis po rungtynių.

J. Kloppas kolegos elgesio nesureikšmino, nes ir pats buvo pakliuvęs į analogišką situaciją.

„Jo reakcija buvo tokia pati kaip mano (2020 m., kai „Atletico“ iš Čempionų lygos aštuntfinalyje išmetė „Liverpool“).

Akivaizdu, jis buvo piktas ne ant manęs, o dėl rezultato, viso pasaulio“, – kalbėjo vokietis.

D. Simeone taip pat paaiškino, kodėl po švilpuko išskubėjo į rūbinę.

„Paprastai po rungtynių nesisveikinu. Man nepatinka tai ir manau, tai nėra normalu, nes visada bus kažkas, kuris liks nepatenkintas rungtynėmis. Jie turi kitokią kultūrą, kuriai aš nepritariu“, – kalbėjo D. Simeone.

Abu strategai teigė paspausiantys vienas kitam rankas po poros savaičių atsakomojoje kovoje „Anfielde“.

Madride „Liverpool“ per pirmas 13 min. po Mohamedo Salah ir Naby Keita įvarčių pasiuntė „Atletico“ ekipą į nokdauną, tačiau D. Simeonės auklėtiniai nesutriko. Antoine Griezmannas dar pirmame kėlinyje atstatė pusiausvyrą (20' ir 34').

Po pertraukos tas pats A. Griezmannas vėl „pasižymėjo“, tik šįkart pavojingu žaidimu: kovodamas dėl kamuolio aukštai iškėlė koją ir taranavo Firmino.

Prancūzui parodyta raudona kortelė, o kiekybinį pranašumą „Liverpool“ pavertė trečiuoju įvarčiu: 78 min. nuo 11 m žymos tiksliai smūgiavo M. Salah.

„Sunkios rungtynės, kurių tikėjomės. Rungtynių pradžioje mums sekėsi stebėtinai gerai. Ar tikėjomės tokio pranašumo pirmomis minutėmis? Tikriausiai ne. Tai nebuvo taip paprasta.

Įmušėme du puikius įvarčius, demonstravome gana gerą žaidimą.

Turėjome spragų gynyboje, o „Atletico“ tuo pasinaudojo. Sužaidėme tikrai solidų antrą kėlinį sunkiose rungtynėse, kur abi komandos demonstravo intensyvų futbolą.

„Nešvarūs“ trys taškai paprastai yra labai svarbūs ir jie tokie buvo šį vakarą. Tai nebuvo geriausias mūsų futbolas, bet tai svarbus mūsų žingsnis į priekį“, – spaudos konferencijoje po rungtynių kalbėjo J. Kloppas.

Anot jo, savaime suprantama, jog „Atletico“ sirgaliai liks nusiminę po paskirtų dviejų baudinių ir parodytos raudonos kortelės.

„Bet manau, jog skirti baudiniai yra teisingi. Raudona kortelė – žinoma, nesėkmingas mometas, bet jis vertas raudonos kortelės. A Griezmanno pėda kliudė veidą“, – paaiškino J. Kloppas.

Čempionų lygos 4-o turo rungtynės tarp „Liverpool“ ir „Atletico“ vyks lapkričio 3 dieną.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)