Naujienas pranešusi komanda padėkojo puolėjui ir palinkėjo jam sveikatos – būtent pastarosios L. Spalviui labiausiai ir trūko Vokietijoje.

Geriausias 2015-ųjų Lietuvos futbolininkas nerungtyniauja nuo pat 2018 metų, kai trečią kartą karjeroje iškentė kelio operaciją.

Praėjusį pavasarį L. Spalvis buvo pradėjęs sportuoti ir dalyvavo keliose komandos treniruotėse. Bet birželį pradėjus pasirengimą šiam sezonui jau pačią pirmą dieną futbolininką ėmė kamuoti šlaunies skausmai.

Pastaruosius trejus metus jo reabilitaciją ir bandymus sugrįžti nuolat žlugdė nesibaigiančios sveikatos problemos.

Primename, kad 2016 metais L. Spalvis tapo rezultatyviausiu Danijos čempionato žaidėju (18 įvarčių) ir iš „Aalborg“ už 1,6 mln. eurų persikėlė į Lisabonos „Sporting“.

Bet debiutuoti Portugalijos grandų gretose Lietuvos futbolininkui neleido traumų prakeiksmas.

2014 ir 2016 metais jam buvo plyšę skirtingų kelių raiščiai, o 2018-aisiais chirurgo intervencijos prireikė dėl kelio kremzlės pažeidimų.

Atstovaudamas Lietuvos rinktinei L. Spalvis per 21-erias rungtynes pasižymėjo dukart.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)