Simone Inzaghi treniruojama „Inter“ ekipa svečiuose 1:3 krito prieš buvusią šio trenerio komandą Romos „Lazio“. Pirmasis pasižymėjo Ivanas Perišičius, bet šeimininkai atsakė Ciro Immobile, Felipe Andersono ir Sergejaus Milinkovičiaus-Savičiaus tiksliais smūgiais.

Pirmosios emocijos prasiveržė jau po antrojo „Lazio“ įvarčio – F. Andersonas šeimininkus į priekį išvedė vienam iš „Inter“ žaidėjų nepakylant nuo vejos, todėl svečiai buvo itin nepatenkinti tuo, jog Romos klubas nestabdė žaidimo ir neišmušė kamuolio į užribį.


Vis dėlto didžiausias konfliktas įsiplieskė jau po finalinio švilpuko. Jam nuskambėjus, pergalės euforijos pagautas „Lazio“ gynėjas Luizas Felipe sugalvojo užšokti ant „Inter“ puolėjo Joaquino Correa nugaros. Pastarasis supyko, o aikštėje įvyko didelis žaidėjų susistumdymas.

Romos komandos brazilui už nesuvaldytas emocijas buvo parodyta raudona kortelė, todėl džiaugsmą futbolininko veide greitai pakeitė ašaros. L. Felipe bandė aiškinti, jog po finalinio švilpuko jis tiesiog norėjo paguosti gerą bičiulį. Tą patį vėliau atletas teigė savo „Instagram“ paskyroje.

„Įvyko didžiulis nesusipratimas“, – apgailestavo 24-erių brazilas.

Pastaruosius trejus metus J. Correa rungtyniavo būtent „Lazio“ ekipoje, o „Inter“ žaidėju argentinietis tapo tik šių metų rugpjūtį.

Pirmą pralaimėjimą patyrusi „Inter“ komanda turnyrinėje lentelėje nukrito į trečiąją vietą. Lyderiais tapo „AC Milan“ futbolininkai, kurie šeštadienį įspūdingai panaikino dviejų įvarčių deficitą ir 3:2 palaužė Veronos „Hellas“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)